MVO

Brehoff kijkt verder dan alleen het werkveld waarin ze actief is. De wereld is namelijk groter dan dat. Daarom ondersteunen we projecten en clubs die ons na aan het hart liggen en waar we iets van onszelf in kwijt kunnen.

Rugbyclub Dragons

Dichtbij huis sponsoren we rugbyclub Dragons uit Hengelo. Rugby is een sport waar het er ruig aan toe gaat. Een sport waar bloed, zweet, (soms) tranen en blauwe plekken erbij horen. Hard tegen hard, maar altijd met respect voor de tegenstander en de scheidsrechter. Een sport waar inzet en doorzettingsvermogen wordt beloond. Rugby heeft daarom ons hart gestolen, omdat wij ons werk en onszelf er soms zo goed in herkennen.

World Vision India

Terwijl wij het in ons land aardig op de rit hebben en ons, mede door regelgeving en toezicht, kunnen focussen op een duurzame toekomst, houden mensen in andere delen zich bezig met vraagstukken van heel andere orde. Of je wel genoeg geld hebt om je kind naar school te sturen of (fatsoenlijk) te eten te geven bijvoorbeeld. Daarom ondersteunen wij van harte het project van World Vision India om de kinderen in dat land een goede basis te geven. Van de giften die World Vision ontvangt, zorgen ze dat kinderen naar school kunnen en de beschikking hebben over voldoende voeding en schoon drinkwater.

Scouting Merhula

Op 4 september ging het clubhuis van Scouting Merhula in de tuin van Paleis Soestdijk in Baarn in rook op. Wij hebben een donatie gedaan om de bouw van het nieuwe clubhuis mede mogelijk te maken.

Mooi om hiermee jeugd te stimuleren om samen problemen op te pakken, in lijn met de scoutingwet die over respect gaat. Respect voor jezelf, respect voor de ander, en respect voor natuur, en daarmee uiteraard ook het milieu. Een thema voor ons allemaal, maar zeker ook voor de jeugd die nog meer dan gemiddeld te winnen heeft in aandacht en inzet voor dit thema! Als je ook mee wilt doen, kijk dan op www.merhula.nl voor details.