Bastiaan Brehmer

Bastiaan is een ervaren toezichthouder, vergunningverlener en coach. Hij is analytisch sterk, gaat voor kwaliteit en heeft een uitstekende antenne voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Bastiaan heeft inmiddels de nodige ervaring. In 2009 richtte hij samen met Koert van ’t Hoff het bedrijf Brehoff op. Sindsdien werkt hij als coach en toezichthouder op het gebied van milieu en de Wet natuurbescherming voor diverse milieudiensten en provincies. Hierbij controleert hij zowel agrarische als industriële bedrijven.

Roep je de hulp in van Bastiaan, dan neem je een teamspeler in huis die graag innoverend, analytisch en planmatig te werk gaat. To the point, no-nonsense, maar wel altijd met een gezonde dosis humor. Verwacht van Bastiaan overigens geen complexe langdradige teksten. Dat wat hij ziet, concludeert en/of adviseert weet hij kort, bondig en helder op papier te zetten.

Niet aan het werk? Dan begeeft Bastiaan zich graag in de natuur op de racefiets, mountainbike of op meerdaagse hikes.

Ria Dimmendaal

Ria besloot in 2020 zich om te scholen tot vergunningverlener milieu. Daarvoor had ze in het bedrijfsleven al ruimschoots haar sporen verdiend. Het verleggen van deze focus blijkt een uitermate goede zet te zijn, want de materie omtrent vergunningverlening past Ria als een jas.

Ria laat zich dan ook niet voor niets omschrijven als leergierig en ondernemend. Ze is empathisch en (mede) daardoor makkelijk in de omgang. Binnen een team is zij de optimist, maar wel een daadkrachtige!

Niet aan het werk? Dan is Ria hoogstwaarschijnlijk aan het sporten of een heerlijke maaltijd aan het bereiden voor vrienden en familie.

Koert van ’t Hoff

Net als Bastiaan is Koert een ervaren coach, vergunningverlener en toezichthouder milieu.
Koert laat zich de kop niet gauw gek maken. Serieus als het moet en een baken van rust in roerige tijden. Dat maakt hem binnen een team een prettig en betrouwbaar persoon om mee te werken.

Koert is mede-grondlegger van Brehoff. Sinds 2009 vervult hij regelmatig de rol van vergunningverlener bij regionale en lokale overheden. Door zijn ruime ervaring is hij als geen ander in staat om complexe vraagstukken het hoofd te bieden en tot een goed resultaat te brengen.

Haal je Koert in huis, dan voeg je een aanpakker toe aan jouw team. Iemand die door zijn ervaring medewerkers op een prettige manier weet te coachen en theorie op een heldere manier vertaalt naar de praktijk.

Niet aan het werk? Dan vind je Koert in de natuur of op het rugbyveld. Want zijn kwaliteiten op het gebied van coaching zet hij ook graag in voor de plaatselijke rugby vereniging

Simon Haverkate

Simon is bij Brehoff actief als vergunningverlener milieu en Wet natuurbescherming.
Hij is een rustige en serieuze professional die gaat voor het resultaat. Simon denkt namelijk in oplossingen en weet deze helder over te brengen.

Door zijn werk in de plaatselijke politiek kent hij het klappen van de zweep en weet hij adequaat om te gaan met bestuurlijke verhoudingen. Simon is inmiddels al weer enkele jaren namens Brehoff actief bij diverse omgevingsdiensten en provincies.

Niet aan het werk? Dan speelt Simon graag piano en treedt met zijn muzikale talenten dan ook graag op. Geregeld verruilt hij de pianokruk voor het zadel van zijn racefiets.

Dominique Reijchard

Dominique is bij Brehoff gestart in zijn laatstejaar als student Rechten en Wetenschappen aan de Hogeschool in Leiden. Tijdens zijn stage bij Omgevingsdienst West Holland heeft hij in zijn rol als juridisch medewerker indruk gemaakt. Hij ondersteunt ons als juridisch medewerker. Hij maakt daarnaast kennis met de diverse facetten die het milieu-vak biedt. 

Dominique is in zijn vrije tijd een fervent kayakker, is graag in de natuur en geniet daarnaast van het studentenleven.

Solliciteer direct!